Een beetje verandering

BMF-meetup-banner2

Hey Crafters,

Graag wil ik even aankondigen dat we een Website hebben, deze kan je vinden op:

Minecraft-Family.com

Deze website moet onze online uitvalbasis worden waar je alles over ons kan vinden. De volgende dingen kan je vinden op de website:

  • Events – Hier kan je je registreren voor onze events. We zouden graag in de toekomst willen weggaan bij Meetup.com daar dit ook extra kosten met zich meebrengt.
  • Nieuws – Je kan via de website op de hoogte blijven van het laatste nieuws ivm Minecraft, Kids & Code. Je kan ons ook toevoegen in je RSS reader om op de hoogte te blijven. (minecraft-family.com)
  • Foto’s – Je kan hier al onze foto’s vinden van events maar ook promotie materiaal.
  • Video’s – Hier wordt je doorverwezen naar ons YouTube kanaal
  • Start to Program –  Hier vind u alle informatie om met uw rakkers aan de slag te gaan en zelf te starten met de basics van programmeren. In de toekomst zullen hier de nodige artikels verschijnen over tools, tips en tricks maar ook reviews over apps en betaal services.
  • Minecraft & Mods – In dit onderdeel willen we graag de sluier weghalen die nu nog over Minecraft en Mods ligt. Welke soorten modloaders, welke mods, hoe servers opzetten.
  • Minecraft Programming – Minecraft bied je de mogelijkheid om verschillende programmeertalen te leren waaronder Lua, JavaScript, Java, Python

Naast de nieuwe website en het YouTube kanaal hebben we ook een Twitter account aangemaakt. Hier en daar zijn er nog lege pagina’s maar die zullen we snel opvullen.

In een volgende fase willen we accounts toevoegen zodat jullie ook meer toegang hebben tot de site en zelf foto’s kunnen posten of berichten sturen naar elkaar. Op die manier willen we naast de Minecraft Server ook een veilige plek maken online voor de kids en deze aan elkaar koppelen

Tot gauw,

Belgium-Minecraft-Family

 

Leave a Reply