We zijn aanwezig op: Push the Button op 26 Februari in Deurne

 

v1.1-3Ik ben blij dat ik een nieuwe samenwerking kan aankondigen met de stad Antwerpen. Ditmaal via het CC Deurne, zij organiseren binnenkort een heuse Game Tour in Deurne en op 25 & 26 Februari is het Kickoff in het Rix te Deurne.

Er zullen verschillende activiteiten te doen zijn rond Games. Het CC heeft verschillende arcade kasten en games laten maken, maar ook CoderDojo is aanwezig.

En op zondag is het onze beurt dan hosten we 2 workshops: Wat is Minecraft? Om 10:00 en 11:30. En in de namiddag om 14:00 organiseren het CC Deurne en Minecraft-Family een Minecraft Competition. Zij die dit weekend op de Meetup zijn geweest hebben al een voorproefje gezien van de PVP map die we als opwarmer en tijdens de pauze gaan gebruiken.

Maar het hoofd gebeuren zijn de Build Battles. Hier gaat het om jouw build skills en creativiteit, je krijgt een arena, een thema en een klok en je moet zorgen dat je binnen de tijd het meest creative bouwsel hebt dat onder het thema valt. Als de tijd verstreken is kunnen alle Crafters elkaars constructie beoordelen, ik ben alvast benieuwd.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op:  http://www.ccdeurne.be/pushthebutton

Leave a Reply